Home kino-abc ” U S ” ne ora 22:00
  Next Video "CAPTAIN MARVEL" 3D, ne ora 20:00 (bileta 3 euro)

” U S ” ne ora 22:00

39
0

Horror/Triller; 1 ore 56 min

TEMA:

E përhumbur nga një traumë e pashpjegueshme dhe e pazgjidhur nga e kaluara e saj dhe e përbërë nga një varg rastësish të tmerrshme, Adelaide ndjen se paranoja e saj ngrihet në vigjilencë të lartë ndërsa rritet gjithnjë e më shumë e sigurtë se diçka e keqe do t’i ndodhë familjes së saj. Pasi kaloi një ditë të tensionuar në plazh me miqtë e tyre Tylers, Adelaide dhe familja e saj kthehen në shtëpinë e tyre të pushimit. Kur errësira bie, Wilsons zbulojnë hijet e katër figurave që mbajnë duart ndërsa qëndrojnë në rrugën me pemë. “Ne” vë një familje të dashur amerikane kundër një kundërshtari të tmerrshëm dhe të çuditshëm: banda e dyfishte nga vetvetja.

Rolet: Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Evan Alex, Shahadi Wright Joseph, Madison Curry, Cali Sheldon, Noelle Sheldon

Regjia:Academy Award®-winning visionary Jordan Peele

https://www.usmovie.com/

 

(39)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC