Home se-shpejti 16.05.2019 “THE HUSTLE”

16.05.2019 “THE HUSTLE”

16.05.2019 “THE HUSTLE”
45
0

Komedi;

TEMA: Anne Hathaway dhe Rebel Wilson luajne si dy artiste femra, njëra si qira e ulët dhe tjetra si klasë e lartë, të cilët bashkohen për të rrëzuar njerëzit e pistë dhe të kalbur që i kanë shkelur.

 

Rolet: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Dean Norris, etj.

Regjia: Chris Addison

(45)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC