Home se-shpejti 13.06.2019 “Men In Black; International”

13.06.2019 “Men In Black; International”

13.06.2019 “Men In Black; International”
5
0

Aksion/Komedi/Sci-Fi;

Burrat në të zezë kanë mbrojtur gjithmonë Tokën nga zhylli i universit. Në këtë aventurë të re, ata përballen me kërcënimin e tyre më të madh dhe më global deri më sot: një grimë në organizatën Men in Black.

Rolet: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Kumail Nanjiani, Rebecca Ferguson, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois, Emma Thompson, Liam Neeson

Regjia: F. Gary Gray

https://www.meninblack.com/

(5)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC