Home kino-abc “HOW TO TRAIN YOUR DRAGON; The Hidden World” 3D, ne ora 16:00 (bileta 3 euro)
  Previous Video "THE KID WHO WOULD BE KING", ne ora 18:00 (gjate vikendit ne ora 14:00 dhe 18:00)

“HOW TO TRAIN YOUR DRAGON; The Hidden World” 3D, ne ora 16:00 (bileta 3 euro)

72
0

I Animuar/Aksion Aventure; 1 ore 44 min

TEMA:

Nga DreamWorks Animation vjen nje tregim kulminant dhe i paparashikuar i një prej ekskluziviteteve më të njohura në historinë e filmit të animuar, SI TË TRAJNOJË DRAGOIN: BOTA E FSHEHUR. Ajo që filloi si një miqësi e pamundur mes një adoleshenti Viking dhe një dragoi të frikshëm Night Fury, është bërë një trilogji epike që përfshin jetën e tyre. Në këtë kapitull Hiccup dhe Toothless më në fund do të zbulojnë fatin e tyre të vërtetë: shefi i fshatit si sundimtar i Berk-it pranë Astrid-it dhe dragoin si udhëheqës i llojit të tij. Ndërsa të dy ngjiten, vjen kërcënimi më i errët që ata kanë përballuar – po ashtu edhe pamja e një Fury Night femër – do të testojnë lidhjet e marrëdhënieve të tyre si kurrë më parë.

Rolet: Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Kit Harrington, Craig Ferguson, F. Murray Abraham, etj.

Regjia: Dean DeBlois

https://www.dragonshiddenworld.com/

 

(72)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC