Home kino-abc “ESCAPE ROOM”, ne ora 18:00
  Previous Video "ALITA: Battle Angel" 3D, ne ora 20:00
  Next Video "SHEEP AND WOLVES" 3D, çdo ditë ne ora 16:00 (bileta 3 euro)

“ESCAPE ROOM”, ne ora 18:00

106
0

Dramë/Mister/Fantasiko-Shkencor; 1 ore 39 min

TEMA:

Gjashtë të huajve u janë dhënë kuti të zeza misterioze me bileta për te shpetuar nga një dhomë dhe një shans për të fituar shumë para. Duke qenë te mbyllur në disa dhoma me kushte ekstreme, ata zbulojnë sekretet prapa dhomës së shpëtimit dhe duhet të luftojnë për të mbijetuar dhe për të gjetur një rrugëdalje.

Rolet: Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani, Yorick van Wageningen, etj.

Regjia: Adam Robitel

https://www.escaperoom.movie/

 

 

 

(106)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC