Home se-shpejti 01.06.2019 “THE SECRET LIFE OF PETS 2” 3D

01.06.2019 “THE SECRET LIFE OF PETS 2” 3D

01.06.2019 “THE SECRET LIFE OF PETS 2” 3D
5
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 ore 26 min

Jeta e fshehtë e kafshëve shtëpiake 2, është vazhdim i animacionit te vitit 2016 dhe zbulon jetën emocionale të kafshëve tona, lidhjen e thellë midis tyre dhe familjeve që i duan ata, dhe i përgjigjet pyetjes: çka bejnë kafshët tuaja, kur ju nuk jeni në shtëpi?

Bashkëpunimi i pestë i filmit te animuar ndermjet Illumination Entertainment dhe Universal Pictures qe paraqet jetën sekrete të kafshëve shtëpiake, një komedi rreth jetës së kafshëve tona, pasi qe ne largohemi nga shtëpia cdo dite për punë ose shkollë.

Rolet: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Harrison Ford, Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Lake Bell, Hannibal Buress, Nick Kroll, Dana Carvey, Ellie Kemper, Pete Holmes, Garth Jennings, Bobby Moynihan

Regjia: Chris Renaud and Jonathan Del Val

https://www.thesecretlifeofpets.com/

(5)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC