Home kino-abc 🎞Wish – Në ora 16’00
  Previous Video 🎞The Marvels – Në ora 18'00
  Next Video 🎞Trolls Band Together – Vetëm gjatë vikendit në ora 14'00

🎞Wish – Në ora 16’00

67
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 32 min

TEMA:

Në “Dëshirë”, Asha, një idealiste mendjemprehtë, e bën një dëshirë aq të fuqishme saqë i përgjigjet një forcë kozmike – një top i vogël energjie pa kufi të quajtur Yll. Së bashku, Asha dhe Yll-i përballen me një armik të frikshëm – sundimtarin e Rosas, Mbretin Magnifico – për të shpëtuar komunitetin e saj dhe për të provuar se kur vullneti i një njeriu të guximshëm lidhet me magjinë e yjeve, mund të ndodhin gjëra të mrekullueshme.

Rolet: Ariana DeBose, Chris Pine, Alan Tudyk, Angelique Cabral, Victor Garber, Evan Peters, etj.

Regjia: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

https://movies.disney.com/wish

 

 

(67)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC