Home kino-abc 🎞The Marvels – Në ora 18’00
  Previous Video 🎞Napoleon – Në ora 20'00
  Next Video 🎞Wish – Në ora 16'00

🎞The Marvels – Në ora 18’00

90
0

Aksion/Aventurë/Fantazi; 1 orë 45 min

TEMA:

Carol Danvers AKA Captain Marvel ka rimarrë identitetin e saj nga tirani Kree dhe ka marrë hak ndaj Inteligjencës Supreme. Por, pasojat e padëshiruara e shohin Carol-in të marrë mbi supe barrën e një universi të destabilizuar. Kur detyrat e saj e dërgojnë atë në një vrimë krimbi anormale të lidhur me një revolucionar të Kree, fuqitë e saj ngatërrohen me atë të super-fansit të Jersey City, Kamala Khan, i njohur si zonja Marvel, dhe mbesës së larguar të Carol, tani S.A.B.E.R. astronauti kapiten Monica Rambeau.

Rolet: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Gary Lewis, Seo-Jun Park, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh, Samuel L. Jackson, etj.

Regjia: Nia DaCosta

https://www.marvel.com/movies/the-marvels

 

(90)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC