Home se-shpejti 🎞The Fall Guy – 25 Prill 2024

🎞The Fall Guy – 25 Prill 2024

🎞The Fall Guy – 25 Prill 2024
25
0

Aksion/Komedi/Dramë; 1 orë 54 min

Ai është kaskador dhe si të gjithe anëtarët e tjerë të komunitetit të tij, atë e hedhin në erë, e qëllojnë me armë, e përplasin, e hedhin nga dritaret dhe e hedhin nga lartësitë më të mëdha, dhe e gjithe behet për të na argëtuar ne. Dhe tani, i saposhëruar nga një aksident që thuajse i përfundoi karrierën, ky hero i klasës punëtore duhet të gjejë një aktor filash që ka humbur, të zgjidhë një komplot dhe të përpiqet të rifitojë dashurinë e jetës së tij ndërkohë që vazhdon edhe punen e përditshme. E si mund të shkojë mirë kjo gjë?

Rolet: Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu, etj.

Regjia: David Leitch

https://www.thefallguymovie.com/

(25)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC