Home se-shpejti 🎞The Exorcist: Believer – 05 Tetor 2023

🎞The Exorcist: Believer – 05 Tetor 2023

🎞The Exorcist: Believer – 05 Tetor 2023
22
0

Horror; 2 orë 01 min

Nga vdekja e gruas së tij shtatzanë në një tërmet në Haiti, 12 vite më parë, Viktor Fillding (fituesi i çmimit Tony dhe kandidat i çmimit Oscar Leslie Odom, Jr: One Night in Miami, Hamilton) ka rritur i vetëm vajzën e tyre, Anxhela (Lidya Jewett, Good Girls. Por kur Anxhela dhe shoqja e saj Katerina (aktorja e re Olivia Marcum), zhduken në pyll dhe kthehen vetëm pas tre ditësh pa asnjë kujtim në lidhje me atë që iu ndodhi, nis një zinxhir ngjarjesh që do ta detyrojnë Viktorin të përballet me kulmin e të keqe, dhe i tmerruar e i dëshpëruar, të kërkojë të vetmin njeri në botë që e ka përjetuar diçka të tillë më parë: Kris MekNillin.

Rolet: Leslie Odom, Jr., Ann Dowd, Jennifer Nettles, Norbert Leo Butz, Lidya Jewett, Olivia Marcum, Ellen Burstyn, etj.

Regjia: David Gordon Green

https://www.theexorcistbeliever.movie/

(22)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC