Home se-shpejti 🎞Thanksgiving – 07 Dhjetor 2023

🎞Thanksgiving – 07 Dhjetor 2023

🎞Thanksgiving – 07 Dhjetor 2023
11
0

Horror/Mister/Triller; 1 orë 47 min

Pasi një trazirë e së Premtes së Zezë përfundon në tragjedi, një vrasës misterioz i frymëzuar nga ‘Falenderimet’ terrorizon Plymouth, Massachusetts – vendlindjen e festës. Duke zgjedhur banorët një nga një, ajo që fillon si vrasje e rastësishme për hakmarrje, së shpejti zbulohet se është pjesë e një plani më të madh dhe më të keq pushimesh. A do ta zbulojë qyteti vrasësin dhe do t’i mbijetojë pushimeve…apo do të bëhet mysafirë në tryezën e tij të shtrembëruar të darkës së festave?

Rolet: Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Thomas Brooks, Nell Verlaque, Rick Hoffman, Gina Gershon, etj.

Regjia: Eli Roth

https://www.thanksgiving.movie/

(11)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC