Home kino-abc 🎞School of Magical Animals 2 – Në ora 17’00
  Previous Video 🎞Madame Web – Në ora 19'00
  Next Video 🎞Lassie: A New Adventure – Vetem gjatë vikendit në ora 15'00

🎞School of Magical Animals 2 – Në ora 17’00

49
0

Aventurë/Komedi/Familjar; 1 orë 43 min

TEMA:

Nxënësit e shkollës së kafshëve magjike duan të performojnë një muzikal për përvjetorin e shkollës. A do të përfundojnë provat në kaos apo klasa do të bashkohet? Dhe çfarë po ndodh me vrimat e çuditshme në terrenin e shkollës? Me ndihmën e kafshëve të tyre magjike, fëmijët mësojnë atë që ka vërtet rëndësi: punën në grup. SHKOLLA E KAFSHËVE MAGJIKE 2 është një aventurë e përzemërt me kafshë të animuara me CGI, e vendosur në një shkollë të pazakontë ku fëmijët marrin si shoqërues një kafshë magjike.

Rolet: Emilia Maier, Leonard Conrads, Loris Sichrovsky, Emilia Pieske, Milan Peschel, Justus von Dohnányi, Heiko Pinkowski, Marleen Lohse, etj.

Regjia: Sven Unterwaldt

https://www.schule-der-magischen-tiere-film.de/

 

(49)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC