Home se-shpejti 🎞Night Swim – 04 Janar 2024

🎞Night Swim – 04 Janar 2024

🎞Night Swim – 04 Janar 2024
7
0

Horror/Triller; 1 orë 56 min

Ray Waller, një ish-lojtar i ligës kryesore të bejsbollit, i detyruar në pension të parakohshëm nga një sëmundje degjenerative, zhvendoset në një shtëpi të re me gruan e tij të shqetësuar Evën, vajzën adoleshente Izzy dhe djalin e vogël Elliot. Duke shpresuar fshehurazi, perkundër gjasave, për t’u rikthyer në topin profesional, Ray e bind Evën që pishina vezulluese e oborrit të shtëpisë së shtëpisë së re do të jetë argëtuese për fëmijët dhe do të sigurojë terapi fizike për të. Por një sekret i errët në të kaluarën e shtëpisë do të çlirojë një forcë keqdashëse që do ta tërheqë familjen poshtë, në thellësitë e terrorit të pashmangshëm.

Rolet: Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Gavin Warren, etj.

Regjia: Bryce McGuire

https://www.nightswim.movie/

(7)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC