Home se-shpejti 🎞Next Goal Wins – 04 Janar 2024

🎞Next Goal Wins – 04 Janar 2024

🎞Next Goal Wins – 04 Janar 2024
29
0

Komedi/Dramë/Sport; 1 orë 43 min

NEXT GOAL WINS ndjek ekipin famëkeq dhe të tmerrshëm të futbollit amerikan të Samoas, i njohur për një ndeshje brutale të FIFA-s të vitit 2001, të cilën e humbën 31-0. Me afrimin e kualifikimeve të Kupës së Botës 2014, skuadra punëson trajnerin e çuditshëm Thomas Rongen duke shpresuar se ai do të kthejë skuadrën më të keqe të futbollit në botë në këtë histori humoristike dhe të përzemërt të keqbërësit.

Rolet: Michael Fassbender, Oscar Kightley, David Fane, Beulah Koale, Rachel House, Kaimana, Will Arnett, Elisabeth Moss, etj.

Regjia: Taika Waititi

https://www.searchlightpictures.com/next-goal-wins/

(29)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC