Home kino-abc 🎞Napoleon – Në ora 20’00
  Next Video 🎞The Marvels – Në ora 18'00

🎞Napoleon – Në ora 20’00

127
0

Aksion/Aventurë/Biografi; 2 orë 38 min

TEMA:

Napoleoni është një epikë aksioni plot spektakël që detajon ngritjen dhe rënien e perandorit ikonik francez Napoleon Bonaparte, të luajtur nga fituesi i Oscar®, Joaquin Phoenix. Përkundër një sfondi mahnitës të filmave në shkallë të gjerë të orkestruar nga regjisori legjendar Ridley Scott, filmi kap udhëtimin e pamëshirshëm drejt pushtetit të Bonapartit përmes prizmit të marrëdhënies së tij të varur dhe të paqëndrueshme me dashurinë e tij të vetme, Josephine, duke shfaqur taktikat e tij vizionare ushtarake dhe politike kundër disave. nga sekuencat më dinamike praktike të betejës të filmuara ndonjëherë.

Rolet: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Ludivine Sagnier, Rupert Everett, Ben Miles, etj.
Regjia: Ridley Scott

https://www.napoleon.movie/

 

(127)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC