Home kino-abc 🎞My Big Fat Greek Weeding 3 – Në ora 17’00
  Previous Video 🎞A Haunting in Venice – Në ora 19'00
  Next Video 🎞Richard the Stork 2 – Vetem gjatë vikendit në ora 15'00

🎞My Big Fat Greek Weeding 3 – Në ora 17’00

62
0

Komedi/Dramë/Romansë; 1 orë 31 min

TEMA:

My Big Fat Greek Wedding po kthehet në kinema me një aventurë krejt të re. Bashkohuni me familjen Portokalos ndërsa ata udhëtojnë për në një bashkim familjar në Greqi për një udhëtim emocionues dhe gazmor plot dashuri, rrotullime dhe kthesa. Opa!

Rolet: Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor, Lainie Kazan, Andrea Martin, etj.

Regjia: Nia Vardalos

https://www.focusfeatures.com/my-big-fat-greek-wedding-3

 

 

 

(62)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC