Home se-shpejti 🎞Migration – 07 Dhjetor 2023

🎞Migration – 07 Dhjetor 2023

🎞Migration – 07 Dhjetor 2023
27
0

I Animuar/Aksion/Aventurë; 1 orë 22 min

Familja Mallard është në një rrëmujë. Ndërsa babi Mack është i kënaqur që ta mbajë familjen e tij të sigurt duke vozitur përgjithmonë rreth pellgut të tyre në New England, mami Pam është e etur të shkundë gjërat dhe t’u tregojë fëmijëve të tyre – djalit adoleshent Dax dhe vajzës së rosës Gwen – gjithë botën. Pasi një familje rosash migruese zbret në pellgun e tyre me tregime emocionuese për vende të largëta, Pam e bind Makun të nisë një udhëtim familjar, nëpërmjet qytetit të Nju Jorkut, në Xhamajkën tropikale. Ndërsa mallardët bëjnë rrugën e tyre në jug për dimër, planet e tyre të mirëpërcaktuara shpejt shkojnë keq. Përvoja do t’i frymëzojë ata të zgjerojnë horizontet e tyre, të hapen ndaj miqve të rinj dhe të arrijnë më shumë nga sa kanë menduar ndonjëherë të jetë e mundur, ndërsa do t’u mësojnë atyre më shumë për njëri-tjetrin – dhe për veten – sesa kanë imagjinuar ndonjëherë.

Rolet: Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Awkwafina, Keegan-Michael Key, David Mitchell, Carol Kane, Caspar Jennings, Tresi Gazal, Danny DeVito, etj.

Regjia: Benjamin Renner

https://www.migration.movie/

(27)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC