Home kino-abc 🎞Kung Fu Panda 4 – Vetëm gjate vikendit në ora 15’00
  Previous Video 🎞Tarot – Në ora 17'00

🎞Kung Fu Panda 4 – Vetëm gjate vikendit në ora 15’00

170
0

I Animuar/Aksion/Aventurë; 1 orë 34 min

TEMA:

Pas tre aventurash që sfiduan vdekjen, pasi mposhti kriminelë të klasit botëror me kurajon e tij të pashoqe dhe aftësitë e papërballueshme të arteve marciale, Poja, Luftëtari Dragua (kandidati për Golden Globe, Xhek Blek), thirret nga fati për…të bërë një pushim. Më specifikisht, ai është përcaktuar që të behet Udhëheqësi Shpirtëror i Luginës së Paqes. Kjo përbën nja dy probleme të dukshme. E para, Poja për udhëheqjen shpirtërore i aq sa di edhe për dietën e epokës së gurit, dhe e dyta, i duhet të gjejë e të trajojnë me shpejtësi një Luftëtar të ri Dragua para se të marre pozicionin e tij të ri, të rendësishëm.

Rolet: Jack Black, Awkwafina, Viola Davis, Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston, Ian McShane, Ke Huy Quan, etj.

Regjia: Mike Mitchell

https://www.dreamworks.com/movies/kung-fu-panda-4

 

(170)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC