Home se-shpejti 🎞Hit Man – 30 Maj 2024

🎞Hit Man – 30 Maj 2024

🎞Hit Man – 30 Maj 2024
16
0

Aksion/Komedi; 1 orë 55 min

Gary Johnson është vrasësi profesionist më i kërkuar në New Orleans. Për klientët e tij, ai është si diçka nga një film: arma misterioze me qira. Por nëse e paguani për të fshirë një bashkëshort që mashtron ose një shef abuziv, më mirë kujdesuni kur punon për policët. Kur ai thyen protokollin për të ndihmuar një grua të dëshpëruar që përpiqet të ikë nga një burrë dhunues, ai e gjen veten duke u bërë një nga personat e tij të rremë, duke rënë në dashuri me gruan dhe duke flirtuar, duke u kthyer vet në një kriminel.

Rolet: Glen Powell, Adria Arjona, Austin Amelio, Retta, Sanjay Rao, Molly Bernard, Evan Holtzman, etj.

Regjia: Richard Linklater

https://tiff.net/events/hit-man

(16)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC