Home se-shpejti 🎞Fly me to the Moon – 11 Korrik 2024

🎞Fly me to the Moon – 11 Korrik 2024

🎞Fly me to the Moon – 11 Korrik 2024
2
0

Komedi/Romansë; 2 orë 12 min

E sjellë për të rregulluar imazhin publik të NASA-s, shkëndija fluturon në të gjitha drejtimet ndërsa mjeshtra e marketingut Kelly Jones bën kërdi në detyrën tashmë të vështirë të drejtorit të nisjes Cole Davis. Kur Shtëpia e Bardhë e sheh misionin shumë të rëndësishëm për të dështuar, Jones drejtohet të organizojë një ulje të rreme në hënë si rezervë dhe numërimi mbrapsht me të vërtetë fillon…

Rolet: Scarlett Johansson, Channing Tatum, Jim Rash, Anna Garcia, Donald Elise Watkins, Noah Robbins, Colin Woodell, Ray Romano, Woody Harrelson, etj.

Regjia: Greg Berlanti

https://www.sonypictures.co.uk/movies/fly-me-to-the-moon

(2)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC