Home se-shpejti 🎞Anyone But You – 28 Dhjetor 2023

🎞Anyone But You – 28 Dhjetor 2023

🎞Anyone But You – 28 Dhjetor 2023
11
0

Komedi/Dramë;

Në komedinë emocionuese “Anyone But You”, Bea dhe Ben duken si çifti i përsosur, por pas një takimi të parë të mrekullueshëm ndodh diçka që e bën akulli te ftohtë tërheqjen e tyre të nxehtë – derisa ata e gjejnë veten të bashkuar papritur në një dasmë të destinacionit në Australi. Pra, ata bëjnë atë që do të bënin çdo dy të rritur: pretendojnë të jenë çift.

Rolet: Sydney Sweeney, Glen Powell, Alexandra Shipp, GaTa, Hadley Robinson, Michelle Hurd, Dermot Mulroney, Darren Barnet, Rachel Griffiths, etj.

Regjia: Will Gluck

https://www.anyonebutyou.movie/

(11)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC