Home se-shpejti #Where the Crawdads Sing – 18 Gusht 2022

#Where the Crawdads Sing – 18 Gusht 2022

#Where the Crawdads Sing – 18 Gusht 2022
52
0

Dramë/Mister; 2 orë 05 min

The Crawdads Sing tregon historinë e Kya, një vajzë e braktisur që e rriti veten deri në moshën madhore në kënetat e rrezikshme të Karolinës së Veriut. Për vite me radhë, thashethemet për “Vajzën e Marshit” e përhumbnin Barkley Cove, duke izoluar Kya-n e mprehtë dhe elastike nga komuniteti i saj. E tërhequr nga dy të rinj nga qyteti, Kya hapet në një botë të re dhe befasuese; por kur njëra prej tyre gjendet e vdekur, ajo vendoset menjëherë nga komuniteti si e dyshuara kryesore. Ndërsa çështja shpaloset, verdikti për atë që ka ndodhur në të vërtetë bëhet gjithnjë e më i paqartë, duke kërcënuar të zbulojë shumë sekrete që ndodheshin brenda kënetës.

Rolet: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr., David Strathairn, etj.

Regjia: Olivia Newman

http://www.sonypictures.co.uk/movies/where-crawdads-sing

(52)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC