Home se-shpejti #Way Down – 14 Maj 2021

#Way Down – 14 Maj 2021

#Way Down – 14 Maj 2021
35
0

Aksion/Aventurë/Krim; 1 orë 58 min

Kur një inxhinier mëson për një fortesë misterioze, të padepërtueshme të fshehur nën Bankën e Spanjës, ai bashkohet me një ekuipazh hajdutësh që planifikojnë të vjedhin thesarin legjendar të humbur ndërsa i gjithë vendi shikon Kupën e Botës. Me mijëra tifozë të futbollit duke brohoritur në rrugë, dhe forcat e sigurisë duke u mbyllur, ekuipazhi ka vetëm disa minuta për të nxjerrë rezultatin e një jete.

Rolet: Freddie Highmore Liam Cunningham Astrid Bergés-Frisbey Sam Riley Luis Tosar, etj.

Regjia: Jaume Balaguero

(35)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC