Home kino-abc #Violent Night – Në ora 21’00
  Next Video #The Menu – Në ora 19'00

#Violent Night – Në ora 21’00

68
0

Aksion/Komedi/Krim; 1 orë 41 min

TEMA:

Kur një ekip mercenarësh hyn në një kompleks familjar të pasur në prag të Krishtlindjes, duke marrë peng të gjithë brenda, ekipi nuk është i përgatitur për një luftëtar të papritur: Santa Claus është në terren dhe ai do të tregojë pse ky Nick nuk është i shenjtë.

Rolet: David Harbour, John Leguizamo, Edi Patterson, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Beverly D’Angelo, etj.

Regjia: Tommy Wirkola

https://www.violentnightmovie.com/

 

 

 

(68)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC