Home se-shpejti #Uncharted – 17 Shkurt 2022

#Uncharted – 17 Shkurt 2022

#Uncharted – 17 Shkurt 2022
11
0

Aksion/Aventurë;

Hajduti i zgjuar i rrugës Nathan Drake (Tom Holland) rekrutohet nga gjuetari i thesarit me përvojë Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) për të rimarrë një pasuri të humbur nga Ferdinand Magellani 500 vjet më parë. Ajo që fillon si një punë grabitjeje për dyshen bëhet një garë rreth globit, me gishta të bardhë për të arritur çmimin përpara Moncada-s së pamëshirshëm (Antonio Banderas), i cili beson se ai dhe familja e tij janë trashëgimtarët e ligjshëm. Nëse Nate dhe Sully mund të deshifrojnë të dhënat dhe të zgjidhin një nga misteret më të vjetra në botë, ata do të gjejnë thesarin prej 5 miliardë dollarësh dhe ndoshta edhe vëllain e humbur prej kohësh…por vetëm nëse mund të mësojnë të punojnë së bashku.

Rolet: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Antonio Banderas, etj.

Regjia: Ruben Fleischer

https://www.unchartedmovie.com/

(11)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC