Home kino-abc #Trolls World Tour – ne ora 12:00
  Previous Video #Lassie Come Home – ne ora 14:00

#Trolls World Tour – ne ora 12:00

58
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 ore 30 min

TEMA:

Poppy dhe Dega zbulojnë se ato janë vetëm një nga gjashtë fiset e ndryshme të Troll të shpërndara në gjashtë troje të ndryshme kushtuar gjashtë llojeve të ndryshme të muzikës: Funk, Country, Techno, Classic, Pop dhe Rock. Bota e tyre do të bëhet shumë më e madhe dhe shumë më e zeshme. Një anëtare e familjes mbretërore, Mbretëresha Barb, ndihmuar nga babai i saj King Thrash, dëshiron të shkatërrojë të gjitha llojet e tjera të muzikës për të lënë që mbreti të kete sundim suprem. Me fatin e botës në fjalë, Poppy dhe Dega, së bashku me miqtë e tyre, u nisën për të vizituar të gjitha tokat e tjera për të unifikuar Trolls në harmoni kundër Barb, i cili po kërkon të ngrejë lart të gjithë.

Rolet: Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, etj.

Regjia: Walt Dohrn

https://www.dreamworks.com/movies/trolls-world-tour

 

(58)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC