Home kino-abc #Toy Story 4 / 3D – vetem gjate vikendit ne ora 15:00
  Previous Video #The Addams Family 3D – çdo ditë në ora 17:00

#Toy Story 4 / 3D – vetem gjate vikendit ne ora 15:00

235
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 40 min

TEMA:

Woody (zëri i Tom Hanks) ka qenë gjithmonë i sigurt për vendin e tij në botë, dhe se përparësia e tij është të kujdeset për fëmijën e tij, qoftë ai Andi apo Bonnie. Kështu që, kur lodra e re e projektit e kthyer nga projekti, Bonnie, Forky (zëri i Tony Hale), deklaron veten si “plehra” dhe jo si një lodër, Woody e merr atë vetë për ti treguar Forky pse ai duhet të pajtohet të qenit lodër. Por kur Bonnie merr të gjithë bandën në ekskursionin rrugor të familjes së saj, Woody përfundon në një rrugëkalim të papritur që përfshin një ribashkim me mikun e tij të humbur gjatë Bo Peep (zëri i Annie Potts). Pas vitesh duke qenë vetvetja, shpirti dhe jeta aventureske e Bo-së, rrugës e besojnë pjesën e jashtme të saj prej porcelani. Ndërsa Woody dhe Bo e kuptojnë se ato janë botë, kur bëhet fjalë për jetën si një lodër, ata së shpejti do të zbulojnë se kjo është më e pakta nga shqetësimet e tyre.

Rolet: Tom Hanks (Woody), Annie Potts (Bo Peep), Tim Allen (Buzz Lightyear), Tony Hale (Forky), Keegan-Michael Key (Ducky), Madeleine McGraw (Bonnie), Christina Hendricks (Gabby Gabby), Don Rickles (Mr. Potato Head), Jordan Peele (Bunny), Wallace Shawn (Rex), John Ratzenberger (Hamm), Keanu Reeves (Duke Caboom), etj.

Regjia: Josh Cooley

https://movies.disney.com/toy-story-4

 

(235)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC