Home kino-abc #The War with Grandpa – ne ora 18:00
  Previous Video #Trolls World Tour - ne ora 16:00 (gjatë vikendit ne ora 14:00 dhe 16:00)
  Next Video #Mulan - ne ora 20:00

#The War with Grandpa – ne ora 18:00

33
0

Komedi/Dramë/Familjar; 1 orë 34 min

TEMA:

Piter është në Klasen e gjashtë – ai i pëlqen lojërat, dhe patikat e dashura të Air Jordan. Por kur gjyshi i tij vjen te jetojë me familjen e Piter-it, djali detyrohet të heqë dorë nga gjërat e tij më të çmuara, nga dhoma e tij e gjumit. Duke mos dashur të lejojë një padrejtësi të tillë, Piter krijon një seri shakash, secila me e veqantëse tjetra, për të përzënë ndërmjetesin, por Gjyshi Ed nuk do të shkojë pa luftë. I mërzitur që i duhet të ndajë dhomën që do me gjyshin e tij, Peter vendos të shpallë luftë në një përpjekje për ta marrë atë përsëri.

Rolet: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle, Oakes Fegley, Laura Marano, Cheech Marin, Jane Seymour, Christopher Walken

Regjia: Tim Hill

https://warwithgrandpa.com/

 

(33)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC