Home se-shpejti #The Son – 16 Shkurt 2023

#The Son – 16 Shkurt 2023

#The Son – 16 Shkurt 2023
14
0

Dramë; 2 orë 03 min

Një përrallë paralajmëruese që ndjek një familje teksa përpiqet të ribashkohet pasi ndahet. “DJALI” përqendrohet te Peter, jeta e egër e të cilit me foshnjën dhe partneren e tij të re Beth, përmbyset kur ish-gruaja e tij Kate shfaqet në derën e tij për të diskutuar djalin e tyre Nicholas i cili tani është adoleshent. I riu ka muaj që mungon në shkollë dhe është shumë i shqetësuar. Peter përpiqet të kujdeset për Nikolasin ashtu siç do të donte që babai i tij të ishte kujdesur për të gjatë mashtrimit me djalin e tij dhe të Bethit, dhe në punë një ofertë për një pozicion ëndërr në Uashington. Megjithatë, duke synuar të shkuarën për të korrigjuar gabimet e saj, ai humb mundesine se si të mbajë Nikolasin në të tashmen.

Rolet: Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby, Zen McGrath, and Anthony Hopkins

Regjia: Florian Zeller

https://www.sonyclassics.com/film/theson/

(14)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC