Home kino-abc #The New Mutants – ne ora 22:00
  Previous Video #Mulan - ne ora 20:00

#The New Mutants – ne ora 22:00

52
0

Aksion/Horror/Sci-Fi; 1 orë 34 min

TEMA:

Pesë mutantë të rinj, sapo zbuluan aftësitë e tyre ndërsa mbaheshin në një objekt sekret kundër vullnetit të tyre, luftojnë për t’i shpëtuar mëkateve të tyre të së kaluarës dhe për të shpëtuar veten.

Rolet: Blu Hunt, Henry Zaga, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga

Regjia: Josh Boone

https://www.20thcenturystudios.com/movies/the-new-mutants

 

 

 

 

(52)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC