Home kino-abc #The Menu – Në ora 19’00
  Previous Video #Violent Night – Në ora 21'00
  Next Video #Strange World – Në ora 17'00

#The Menu – Në ora 19’00

141
0

Komedi/Horror/Triller; 1 orë 46 min

TEMA:

Një çift (Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult) viziton një ishull të largët në bregun e Paqësorit. Ajo që po kërkoni është një numër menysh të shkëlqyera të përgatitura nga një kuzhinier i famshëm (Ralph Fiennes), i cili është i vështirë për t’u rezervuar. “U preka pak”, tha çifti, i cili u përlot pas pjatave të shumta që të kënaqnin syrin dhe shijen. Çfarë “surprize” e papritur iu shtua çdo menuje… Çfarë sekretesh fshihen në restorant dhe në menunë e shkëlqyer të pjatave? Dhe cili është identiteti i kuzhinierit misterioz super të famshëm…?

Rolet: Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Hong Chau, Janet McTeer, John Leguizamo, etj.

Regjia: Mark Myrod

https://www.searchlightpictures.com/the-menu/

 

(141)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC