Home kino-abc #THE MARKSMAN – në ora 16:00
  Previous Video #MONSTER HUNTER - në ora 18:00 dhe 20:00
  Next Video #COME AWAY – Vetem gjatë vikendit në ora 14:00

#THE MARKSMAN – në ora 16:00

86
0

Aksion/Triller; 1 orë 48 min

TEMA:

Jim është një ish-marins i cili jeton një jetë të vetmuar si një fermer përgjatë kufirit Arizona-Meksikë. Por ekzistenca e tij paqësore shpejt shkatërrohet kur ai përpiqet të mbrojë një djalë në arrati nga anëtarët e një karteli të egër.

Rolet: Liam Neeson, Katheryn Winnick, Juan Pablo Raba, Teresa Ruiz, etj.

Regjia: Robert Lorenz

https://www.themarksmanmovie.com/

 

 

 

(86)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC