Home kino-abc 🎞#The Little Mermaid – Në ora 17’00
  Previous Video 🎞#The Fast Saga #FASTX - Në ora 19'00
  Next Video 🎞#Spider-Man: Across the Spider-Verse – Në ora 15'00, vikendit në ora 12'

🎞#The Little Mermaid – Në ora 17’00

108
0

Aventurë/Familjar/Fantazi; 2 orë 10 min

TEMA:

“Sirena e Vogël” është historia e dashur e Arielit, një sirenë e re e bukur dhe plot shpirt me etje për aventura. Më e vogla nga vajzat e Mbretit Triton dhe më sfiduesja, Ariel dëshiron të mësojë më shumë për botën përtej detit dhe perderisa viziton sipërfaqen, bie në dashuri me princin Eric. Ndërsa sirenat janë të ndaluara të ndërveprojnë me njerëzit, Ariel duhet të ndjekë zemrën e saj. Ajo bën një marrëveshje me shtrigën e keqe të detit, Ursula, e cila i jep asaj një shans për të përjetuar jetën në tokë, por në fund e vendos jetën e saj – dhe kurorën e babait të saj – në rrezik.

Rolet: Halle Bailey, Daveed Diggs, Jacob Tremblay, Awkwafina, Jonah Hauer-King, Art Malik, Noma Dumezweni, Javier Bardem, Melissa McCarthy

Regjia: Rob Marshall

https://movies.disney.com/the-little-mermaid-2023

 

(108)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC