Home kino-abc #The King’s Man – Në ora 16’00
  Previous Video #Spider-Man; No Way Home – Në ora 18'00
  Next Video #Sing 2 - Vetëm të shtunen në ora 13'30

#The King’s Man – Në ora 16’00

76
0

Aksion/Aventurë/Komedi; 2 orë 11 min

TEMA:

Perderisa një koleksion i tiranëve më të këqij të historisë dhe organizatorëve kriminalë mblidhen për të komplotuar një luftë për të zhdukur miliona njerëz, një njeri duhet të garojë me kohën për t’i ndalur ata. Zbuloni origjinën e agjencisë së parë të pavarur të inteligjencës në The King’s Man.

Rolet: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, Charles Dance, etj.

Regjia: Matthew Vaughn

http://KingsmanMovie.com/

 

 

 

(76)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC