Home se-shpejti #The Invitation – 25 Gusht 2022

#The Invitation – 25 Gusht 2022

#The Invitation – 25 Gusht 2022
14
0

Horror/Triller;

Pas vdekjes së nënës së saj dhe pa të afërm të tjerë, Evie bën një test të ADN-së dhe zbulon një kushërirë të humbur prej kohësh që nuk e dinte kurrë se e kishte. E ftuar nga familja e saj e sapogjetur në një dasmë luksoze në fshatin anglez, ajo fillimisht joshet nga mikpritja seksi aristokrate, por së shpejti futet në një makth mbijetese ndërsa zbulon sekrete të shtrembëruara në historinë e familjes së saj dhe qëllimet shqetësuese pas bujarisë së tyre mëkatare.

Rolet: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor, Hugh Skinner, Sean Pertwee, etj.

Regjia: Jessica M. Thompson

https://www.theinvitation.movie/

(14)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC