Home se-shpejti #The Hitman’s Wife Bodyguard – 24 qershor 2021

#The Hitman’s Wife Bodyguard – 24 qershor 2021

#The Hitman’s Wife Bodyguard – 24 qershor 2021
4
0

Aksion/Komedi/Krim; 1 orë 39 min

Truproja Michael Bryce vazhdon miqësinë e tij me vrasësin Darius Kincaid ndërsa përpiqen të shpëtojnë gruan e Darius Sonia.

Çifti vdekjeprurës më i çuditshëm në botë – truproja Michael Bryce dhe sulmuesi Darius Kincaid – janë kthyer në një tjetër mision kërcënues për jetën. Ende i palicencuar dhe nën vëzhgim, Bryce detyrohet të veprojë nga gruaja e paqëndrueshme e Darius, artistja famëkeqe ndërkombëtare Sonia Kincaid. Ndërsa Bryce drejtohet nga dy avokatët e tij më të rrezikshëm, treshja hyn në një komplot global dhe shpejt zbulojnë se ata të gjithë  qëndrojnë midis Evropës dhe një të çmenduri hakmarrës dhe të fuqishëm.

Rolet: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Morgan Freeman, Antonio Banderas, etj.

Regjia: Patrick Hughes

https://www.thehitmanswifesbodyguard.movie/

(4)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC