Home kino-abc #THE DOORMAN – në ora 19:00
  Previous Video #SOUL - Së Shpejti
  Next Video #COME AWAY – në ora 17:00

#THE DOORMAN – në ora 19:00

46
0

Aksion/Triller; 1 orë 37 min

TEMA:

Një grua kthehet nga betejat dhe lidh shoqëri me një familje në New York City. Një bandë hajdutësh komplotojnë për të marrë gjërat e çmuara të familjes dhe ajo është gjithçka që qëndron midis saj dhe jetës së tyre.

Rolet: Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie, Rupert Evans, Julian Feder, Louis Mandylor, Dan Southworth, Hideaki Ito, David Sakurai, Kila Lord Cassidy, etj.
Regjia: Ryuhei Kitamura

https://www.lionsgate.com/movies/the-doorman

 

 

 

 

(46)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC