Home kino-abc #The Croods; A New Age – Vetem gjatë vikendit në ora 14’00
  Previous Video #CRUELLA – Çdo ditë në ora 16'00

#The Croods; A New Age – Vetem gjatë vikendit në ora 14’00

82
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 35 min

TEMA:

Croods kanë mbijetuar ndaj rreziqeve dhe katastrofave, nga kafshët parahistorike të tërbuara deri në mbijetimin e fundit të botës, por tani ata do të përballen me sfidën e tyre më të madhe nga të gjitha: një familje tjetër.

Rolet: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman, Clark Duke, Leslie Mann, Peter Dinklage, Kelly Marie Tran, etj.

Regjia: Joel Crawford

https://www.dreamworks.com/movies/the-croods-2

 

 

 

 

(82)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC