Home se-shpejti #The Boss Baby; Family Business – Së Shpejti

#The Boss Baby; Family Business – Së Shpejti

#The Boss Baby; Family Business – Së Shpejti
8
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 47 min

Vëllezërit Templeton – Tim dhe vëllai i tij i vogël Ted Boss-i – janë rritur dhe janë larguar nga njëri -tjetri. Tim tani është një baba i martuar që qëndron në shtëpi. Ted është një CEO i fondeve mbrojtëse. Por një fëmijë i ri “Shef” me një qasje të përparuar dhe një qëndrim të mundshëm do t’i sjellë përsëri së bashku … dhe do të frymëzojë një biznes të ri familjar.

Rolet: Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Jeff Goldblum, Eva Longoria, Lisa Kudrow, Jimmy Kimmel, etj.

Regjia: Tom McGrath

https://www.dreamworks.com/movies/the-boss-baby-2

(8)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC