Home kino-abc #The Addams Family 3D – çdo ditë në ora 17:00
  Previous Video #Terminator; Dark Fate – ne ora 19:00
  Next Video #Toy Story 4 / 3D – vetem gjate vikendit ne ora 15:00

#The Addams Family 3D – çdo ditë në ora 17:00

89
0

I Animuar/Komedi/Familjar; 1 orë 27 min

TEMA:

Bëni gati të fërkoni gishtat! Familja e parë e Halloween, Familja Addams, është rikthyer në ekranin e madh në komedinë e parë të animuar në lidhje me familjen me djallëzore. Qesharake, e çuditshme dhe plotësisht ikonike, Familja Addams ripërcakton çfarë do të thotë të jesh një fqinj i mirë.

Rolet: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Bette Midler, Allison Janney, etj.

Regjia: Conrad Vernon And Greg Tiernan

Based On Characters Created By Charles Addams

https://www.addamsfamily.movie/

 

 

(89)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC