Home se-shpejti #The Adams Family 2 – 28 Tetor 2021

#The Adams Family 2 – 28 Tetor 2021

#The Adams Family 2 – 28 Tetor 2021
16
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 33 min

Familja drithëruese e preferuar nga të gjithë është kthyer! Morticia dhe Gomez janë të shqetësuar që fëmijët e tyre po rriten, duke anashkaluar darkat familjare dhe të konsumuar plotësisht me “kohën e britmës”. Për të kërkuar lidhjen e tyre, ata vendosin të mblidhen të Mërkurën, Pugsley, Xha Fester dhe ekuipazhi i  përhumbur dhe dalin në rrugë për një pushim të fundit familjar. Çfarë mund të shkojë keq?

Rolet: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Javon ‘Wanna’ Walton, Wallace Shawn, Snoop Dogg, Bette Midler, Bill Hader, etj

Regjia: Greg Tiernan, Conrad Vernon

https://www.mgm.com/movies/the-addams-family-2

(16)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC