Home kino-abc #Terminator; Dark Fate – ne ora 19:00
  Previous Video #FORD v FERRARI – ne ora 21:30
  Next Video #The Addams Family 3D – çdo ditë në ora 17:00

#Terminator; Dark Fate – ne ora 19:00

215
0

Aksion/Aventurë/Sci-Fi; 2 orë 14 min

TEMA:

Linda Hamilton (“Sarah Connor”) dhe Arnold Schwarzenegger (“T-800”) kthehen në rolet e tyre ikonike në Terminator: Dark Fate. Sarah Connor dhe një njerëz nga hibridi i cyborgut duhet të mbrojnë një vajzë të re nga një Terminator i lëngshëm i modifikuar rishtazi nga e ardhmja.

Më shumë se dy dekada pas ngjarjeve të Terminator 2: Dita e Gjykimit, Sarah Connor vendos për të mbrojtur një grua të re të quajtur Dani Ramos dhe miqtë e saj, si një Terminator metalik i lëngshëm, i dërguar nga e ardhmja, përpiqet t’i ndërpresë ato.

Rolet: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes, Diego Boneta, Edward Furlong, etj.

Regjia: Tim Miller
Producent: James Cameron

https://www.theterminatorfans.com/terminator-dark-fate/

 

(215)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC