Home se-shpejti #T I T A N I C – 25th A n n i v e r s a r y (Remastered in 4K 3D) dt 09 Shkurt 2023

#T I T A N I C – 25th A n n i v e r s a r y (Remastered in 4K 3D) dt 09 Shkurt 2023

#T I T A N I C – 25th A n n i v e r s a r y (Remastered in 4K 3D) dt 09 Shkurt 2023
29
0

Dramë/Romansë; 3 orë 14 min

Një aristokrate shtatëmbëdhjetë vjeçare bie në dashuri me një artist të sjellshëm, por të varfër në bordin e anijes luksoze, fatkeq R.M.S. Titaniku. Një histori e përjetshme dashurie dhe humbjeje. Festoni 25 vjetorin e #Titanic të James Cameron. Titanic është një fenomen dy miliardë dollarësh në arkë dhe fitues i 11 Academy Awards®

Rolet: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, etj.

Regjia: James Cameron

 

http://www.TitanicMovie.com/

(29)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC