Home kino-abc #Strange World – Në ora 17’00
  Previous Video #The Menu – Në ora 19'00
  Next Video #Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet – Vetëm gjatë vikendit në ora 15'00

#Strange World – Në ora 17’00

98
0

I Animuar/Aksion/Aventurë; 1 orë 42 min

TEMA:

“Strange World” prezanton një familje legjendare eksploruesish, Clades, teksa përpiqen të lundrojnë në një tokë të paeksploruar, të pabesë së bashku me një ekip të larmishëm që përfshin një njollë djallëzore, një qen me tre këmbë dhe një mori krijesash grabitqare.

Rolet: Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Jaboukie Young-White, Gabrielle Union, Lucy Liu, etj.

Regjia: Don Hall, Qui Nguyen

https://movies.disney.com/strange-world

 

 

 

(98)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC