Home kino-abc #Spies in Disguise 3D – vetem gjate vikendit ne ora 15:00
  Previous Video #Dolittle - në ora 17:00

#Spies in Disguise 3D – vetem gjate vikendit ne ora 15:00

251
0

I Animuar/Aksion/Aventurë; 1 orë 42 min

TEMA:

Kur spiuni më i mirë në botë shndërrohet në një pëllumb, ai duhet të mbështetet te oficeri i tij teknik i teknologjisë për të shpëtuar botën.

Super spiuni Lance Sterling (Will Smith) dhe shkencëtari Walter Beckett (Tom Holland) janë pothuajse të kundërt ndaj njeri-tjetrit. Lance është i qetë, i lezetshëm dhe debitues. Walter nuk është … jo. Por ajo që bën Walter-i i mungon aftësive shoqërore në inteligjencë dhe shpikje, duke krijuar vegla të mrekullueshme që Lance përdor në misionet e tij epike. Por kur ngjarjet marrin një kthesë të papritur, Walter dhe Lance papritmas duhet të mbështeten tek njëri-tjetri në një mënyrë krejt të re. Dhe nëse ky çift i çuditshëm nuk mund të punojë si ekip, e gjithë bota është në rrezik.

Rolet: Will Smith, Tom Holland, Ben Mendelsohn, Karen Gillan, Rashida Jones, DJ Khaled, Masi Oka

Regjia: Troy Quane, Nick Bruno

https://family.foxmovies.com/movies/spies-in-disguise

 

(251)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC