Home kino-abc #Spider-Man; No Way Home – Në ora 18’00
  Previous Video #Scream 5 – Në ora 20'30
  Next Video #The King’s Man – Në ora 16'00

#Spider-Man; No Way Home – Në ora 18’00

1.16K
0

Aksion/Aventurë/Sci-Fi; 2 orë 30 min

TEMA:

Për herë të parë në historinë kinematografike të Spider-Man, heroi ynë miqësor i lagjes demaskohet dhe nuk është më në gjendje të ndajë jetën e tij normale nga rreziku i lartë i të qenit një Super Hero. Kur ai kërkon ndihmë nga Doctor Strange, aksionet bëhen edhe më të rrezikshme, duke e detyruar atë të zbulojë se çfarë do të thotë me të vërtetë të jesh Spider-Man.

Rolet: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Marisa Tomei, etj.

Regjia: Jon Watts

Based on the MARVEL Comic Book by: Stan Lee and Steve Ditko

https://www.spidermannowayhome.movie/

 

(1159)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC