Home se-shpejti #Sonic The Hedgehog – 27 shkurt 2020

#Sonic The Hedgehog – 27 shkurt 2020

#Sonic The Hedgehog – 27 shkurt 2020
39
0

Aksion/Aventurë/Familjar; 1 ore 40 min

Bazuar në ekskluzivitetin global të filmave videogame nga Sega, SONIC THE HEDGEHOG tregon historinë e iriqit më të shpejtë në botë ndërsa përqafon shtëpinë e tij të re në Tokë. Në këtë komedi aventureske aktive, Sonic dhe shoku i tij i ri më i mirë Tom (James Marsden) u mblodhën për të mbrojtur planetin nga gjeniu i keq Dr Robotnik (Jim Carrey) dhe planet e tij për sundimin në botë.

Rolet: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Jim Carrey, etj.

Regjia: Jeff Fowler

https://www.sonicthehedgehogmovie.com/

(39)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC