Home kino-abc #Sonic the Hedgehog 2 – Të shtunen dhe të dielën në ora 14’00
  Previous Video #Minions: The Rise of Gru – Çdo ditë në ora 16'00

#Sonic the Hedgehog 2 – Të shtunen dhe të dielën në ora 14’00

246
0

I Animuar/Aksion/Aventurë; 1 orë 53 min

TEMA:

Pasi u vendos në Green Hills, Sonic është i etur të provojë se ka atë që duhet për të qenë një hero i vërtetë. Prova e tij vjen kur Dr Robotnik kthehet me një partner të ri, Knuckles, në kërkim të një smeraldi që ka fuqinë të shkatërrojë qytetërimet. Sonic bashkohet me ndihmësin e tij, Tails, dhe së bashku ata nisin një udhëtim perreth globit për të gjetur smeraldin përpara se të bjerë në duart e gabuara.

Rolet: James Marsden, Ben Schwartz, Idris Elba, Jim Carrey, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, etj.

Regjia: Jeff Fowler

Based On The Sega Video Game

https://www.sonicthehedgehogmovie.com/

 

 

(246)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC