Home kino-abc #Snake Eyes – Në ora 19’30
  Previous Video #Ice Road – Në ora 22'00
  Next Video #Black Widow – Në ora 17'00

#Snake Eyes – Në ora 19’30

23
0

Aksion/Aventurë/Fantazi; 2 orë 01 min

TEMA:

Sytë e gjarprit: G.I. Joe Origins, një i vetmuar këmbëngulës është mirëpritur në një klan të lashtë japonez të quajtur Arashikage pasi i shpëtoi jetën trashëgimtarit të tyre. Me të mbërritur në Japoni, Arashikage mëson Snake Eyes mënyrat e luftëtarit ninja duke siguruar gjithashtu diçka për të cilën ai kishte dëshirë të madhe: një shtëpi. Por, kur të zbulohen sekrete nga e kaluara e tij, nderi dhe besnikëria e Sytë e Gjarprit do të testohen – edhe nëse kjo do të thotë të humbasësh besimin e atyre që janë më të afërt me të.

Rolet: Henry Golding, Andrew Koji, Ursula Corbero, Samara Weaving, Iko Uwais, etj

Regjia: Robert Schwentke

https://www.snakeeyesmovie.com/

 

 

(23)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC