Home kino-abc #Smile – Në ora 22’00
  Next Video #Vera Andrron Detin – Në ora 20'00

#Smile – Në ora 22’00

48
0

Horror; 1 orë 55 min

TEMA:

Pasi dëshmoi një incident të çuditshëm, traumatik që përfshin një pacient, Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) fillon të përjetojë dukuri të frikshme që ajo nuk mund t’i shpjegojë. Ndërsa një terror dërrmues fillon të pushtojë jetën e saj, Rose duhet të përballet me të kaluarën e saj shqetësuese në mënyrë që të mbijetojë dhe t’i shpëtojë realitetit të saj të ri të tmerrshëm.

Rolet: Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey, Kal Penn, Rob Morgan, etj.

Regjia: Parker Finn

https://www.smile.movie/

 

 

(48)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC